Höyrytetty inkivääriparsa

Terveellinen ja helppo alkusalaatti tai lisuke! Keväinen, tuore parsa sopii täydellisesti makeahkon kastikken kanssa. Kokeile reseptiä parsasesongin ulkopuolella vaikka parsakaalilla!

Ainekset

500g vihreää, tuoretta parsaa

1/4 prk The Ginger People® Luomu Sushi-inkivääriä

1 rkl seesaminsiemeniä

1 rkl soija- tai tamarikastiketta

1 rkl sokeria

1 rkl seesaminsiemenöljyä


Valmistusohje:

  1. Huuhtele parsat ja napsauta kova kanta pois. Höyrytä kattilassa hetken, noin 3 min jotta parsat ovat vielä rapeita.
  2. Viipaloi sushi-inkiväärilastut ohuiksi suikaleiksi ja laita sivuun odottamaan.
  3. Paahda seesaminsiemeniä hetki kuivalla pannulla, laita sivuun odottamaan.
  4. Sekoita soijakastike, sokeri ja öljy kulhossa.
  5. n. 10 minuuttia ennen tarjoilua, asettele parsa tarjoiluastialle ja levitä inkiväärit sen päälle tasaisesti
  6. Kaada kastike parsojen päälle, ripottele seesaminsiemenet ja tarjoa!

Takaisin reseptit -sivulle