Inkivääri-avokado Bruschetat

Nämä terveelliset sormisyötävät käyvät niin pieniin illanistujaisiin kuin isompiinkin juhliin.

Ainekset

Monivilja patonki

2 Avokadoa

1 rkl Sitruunanmehua

Ginger People Sushi-inkivääri

Kirsikkatomaatteja

Mung-pavun tai Alfalfan ituja

Suolaa ja pippuria

Valmistusohje:

  1. Muussaa avokado haarukalla ja lisää sitruunanmehu, jotta avokado ei tummu. Mausta maun mukaan suolalla ja pippurilla.
  2. Leikkaa patonki viipaleiksi ja levitä jokaisen palan päälle lusikallinen avokadomurskaa
  3. Asettele päälle muutama sushi-inkiväärilasku, halkaistu kirsikkatomaatti ja hiukan ituja.
  4. Tarjoile heti.

Vinkki! Jos haluat gluteenittoman version, voit käyttää patongin tilalla esim. pieniä riiskiakkuja tai gluteenitonta siemennäkkäriä.

Takaisin reseptit -sivulle