Inkiväärikesäkurpitsapasta

4 henkilölle

Superhelppo arkiruoka joka valmistuu vartissa!

Ainekset

500 g pasta, tagliatelle

2 kpl kesäkurpitsa

2 kpl keltasipuli

4 dl (kaura)kerma

1 rkl keltaista curryjauhetta

100 g parmesanjuusto

3 rkl The Ginger People luomu inkiväärimurska

suolaa, mustapippuria, oliiviöljyä

Valmistusohje:

1. Laita pastaa varten vesi kuumenemaan isossa kattilassa. Lisää pasta kun vesi kiehuu.

2. Leikkaa kesäkurpitsa ja keltasipuli suikaleiksi.

3. Lämmitä paistinpannu. Lisää pannulle noin puoli desiä oliiviöljyä. Freesaa sitten curryjauhe.

4. Lisää joukkoon suikaloidut kasvikset ja paista hetki. Lisää pannulle kerma ja inkiväärimurska. Hauduta 1-3 minuuttia, kunnes kastike on haluamasi paksuista.

5. Mausta suolalla ja mustapippurilla.

6. Sekoita kastike ja kypsän ja valutetun pastan kanssa. Tarjoile raastetun parmesanjuuston kanssa.

Takaisin reseptit -sivulle