Inkivääriletut

8-12 lettua.

Nämä letut yllättävät lämmittävillä mausteillaan. Täydellistä lohturuokaa!

Ainekset

3,5 dl vehnäjauhoja

2 tl leivinjauhetta

1 tl suolaa

1/4 tl kanelia

1/4 tl muskottipähkinää

3,5 dl maitoa (tai soija/kaura/riisijuomaa)

2 kananmunaa

60g voita, sulatettuna

2 rkl The Ginger People inkiväärilevitettä

Päälle:

The Ginger People inkiväärisiirappia

Valmistusohje:

  1. Sekoita isossa kulhossa keskenään kuivat aineet.
  2. Toisessa kulhossa, sekoita keskenään märät aineet.
  3. Lisää märkä seos kuiviin ja sekoita kunnes taikina on tasaista. Lisää maitoa ruokalusikallinen kerrallaan jos taikina tuntuu liian paksulta.
  4. Parhaan tuloksen saat jos annat taikinan kohota tunnin ennen paistamista, mutta voit paistaa sen samantien.
  5. Kuumenna pannu keskilämmölle ja lisää valitsemaasi rasvaa. Paista letut kauhallinen taikinaa kerralla 1-2 minuuttia molemmilta puolilta kunnes lettu muuttuu kullan ruskeaksi.
  6. Tarjoile letut kuumana inkiväärisiirapin kanssa.
Takaisin reseptit -sivulle