Inkiväärimousse ja marinoidut hedelmät

4 annosta

Ihanan pehmeä ja samalla raikas jälkiruoka niin juhlaan kuin arkisempaankin herkutteluun! Hedelmiä voi vaihdella kauden mukaan.

Ainekset

Inkiväärimousse

250 g mascarponejuusto

250 g ranskankerma

100 g tomusokeri

3 rkl the Ginger People luomu inkiväärimurska

Marinoidut hedelmät

1 kpl mango

4 kpl passionhedelmä

1 kpl pieni ananas

(1 kpl pitaija)

2 dl vesi

1 dl sokeri

1 rkl the Ginger People luomu inkiväärimurska

Valmistusohje:

1. Vaahdota ranskankerma. Lisää joukkoon mascarponejuusto ja sekoita tasaiseksi. Lisää tomusokeri ja inkiväärimurska. Sekoita tasaiseksi. Laita kylmään odottamaan tarjoilua.

2. Mittaa vesi, sokeri ja inkiväärimurska kattilaan. Kiehauta.

3. Kuori ananas ja mango (sekä pitaija). Leikkaa kuutioiksi.Halkaise passionhedelmät ja lisää lusikalla siemenet mangon ja ananaksen joukkoon.

4. Kaada hedelmien päälle sokeri-inkivääriliemi. Anna jäähtyä kylmäksi ja tarjoile inkiväärimoussen kanssa.

Takaisin reseptit -sivulle